AD MOBILITEIT SERVICE KUIKENAD MOBILITEIT SERVICE KUIKEN

SNEL WEER OP WEG NA PECH

Dag en nacht vakkundige hulp bij autopech. In binnen- en buitenland. Gratis bij een Altijd Oké Onderhoudsbeurt!

Lees verder

AD Mobiliteit Service Kuiken

Wij, Autobedrijf Kuiken en Zn, zijn van mening dat onze klanten die de auto goed door ons laten onderhouden daarmee alles doen wat mogelijk is om het pechrisico tot een minimum te beperken. Toch kan het gebeuren dat de techniek u een keer in de steek laat. Dan is het goed om te weten dat wij op onze beurt u niet in de steek laten.

Gratis Mobiliteit Service i.c.m. een Altijd Oké Onderhoudsbeurt

U leest het goed: De AD Mobiliteit service bij Kuiken hoeft u geheel niets te kosten.

Wij vinden dat onze vaste klanten die jaarlijks hun auto in ons bedrijf goed laten onderhouden volgens de fabrieksvoorwaarden, geen onnodige extra kosten aan een pechhulp hoeven te besteden. Daarom bieden wij nu een gratis mobiliteit service aan. Wij dragen hiermee het risico dat u in Nederland met pech komt te staan. Dit durven wij omdat wij ervan overtuigd zijn dat uw auto in optimale conditie is en u hiermee verzekerd bent van mobiliteit.

Onderhoud

Met goed onderhoud bedoelen wij de uitvoering van de jaarlijkse ‘Altijd Oké beurt’ dit houdt in dat u het onderhoud conform het onderhoudsschema door ons laat uitvoeren en dat daarbij onze eventuele reparatieadviezen worden opgevolgd. Als aan die voorwaarden wordt voldaan ontvangt u van ons een AD Mobiliteit Service met dekking in Nederland geheel gratis, inclusief woonplaatsservice! Deze AD Mobiliteit service is geldig tot aan de volgende onderhoudsbeurt of maximaal een jaar.

AA-Team

De gratis mobiliteit service wordt aangeboden in samenwerking met het AA-Team. Deze pechhulp leverancier is een samenwerking tussen diverse bedrijven, namelijk de landelijke autohulpdiensten (berging) en de garagebedrijven. Het AA-Team werkt op een andere manier dan reguliere pechhulpdiensten zoals de AWNB, route mobiel en BOVAG pechhulp. Deze organisaties hanteren abonnementen die fungeren als een allrisk verzekering waaraan een fors prijskaartje hangt.
Bij de mobiliteitservice van het AA-Team worden alleen de werkelijke gemaakte kosten doorberekend en die nemen wij, autobedrijf Kuiken voor onze rekening.

Pech

De AD Mobiliteit Service Kuiken garandeert dag en nacht vakkundige hulp in geval van pech. Heeft u om wat voor reden dan ook pech in onze omgeving dan streven wij er altijd na om het mankement direct te repareren. Lukt dit niet, dan halen wij u persoonlijk op. Indien u buiten onze omgeving strandt wordt uw auto vervoerd naar het meest dichtstbijzijnde AD collega autobedrijf. Als de reparatie daar niet ter plekke kan worden uitgevoerd zal uw auto naar ons bedrijf worden vervoerd. Bij pech behoort vervangend vervoer te allen tijde tot de mogelijkheden.

Voordelig opwaarderen naar Europa Dekking

De AD Mobiliteit Service is geldig tot aan de volgende onderhoudsbeurt of maximaal een jaar. U kunt deze gratis pechhulp service voor een bescheiden bedrag opwaarderen naar Europa dekking. Zo bent u altijd voordeliger uit dan bij welke pechhulpaanbieder dan ook!

De algemene voorwaarden kunt u vinden onder deze link.

Indien u nog vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen.

Kuiken & Zn

Nij Toerenburg 5
9076 MA St.Annaparochie
0518-401516
0518-401448
kuiken@adautoland.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats