Zoekopdracht occasion AD Autobedrijf Kuiken St. Annaparochie

Op zoek naar een ander auto?

Door het grote aanbod op de automarkt weet Autobedrijf Kuiken als geen ander dat de aankoop van een auto leuk - maar ook uitdagend - kan zijn. Daarom willen we u hierbij graag bij helpen.
Staat uw droomauto niet tussen onze occasions? Geen zorgen, wij kunnen u alsnog helpen bij het vervullen van uw wensen. Na jarenlange ervaring hebben wij de kennis en expertise in huis om uw wens op maat te bedienen. Wij nemen u zorgen uit handen en gaan met uw wensen zoeken in ons opgebouwde netwerk in Nederland.

Wensen?

Wij willen graag weten waar u naar op zoek bent. Heeft u een bepaald budget samengesteld? Op welk merk/type is de zoektocht gebaseerd? Heeft u nog specifieke wensen en eisen? Door dergelijke aspecten duidelijk vast te stellen, kunnen wij vervolgens op zoek gaan naar een passende match in ons netwerk.

Match

Zodra wij een match hebben gevonden aan de hand van uw wensen en eisen, zullen we contact met u opnemen. Indien u ook akkoord bent met de gevonden match gaan wij het voertuig grondig onderzoeken om een eventuele miskoop uit te sluiten. Uw toekomstige auto zal worden gecontroleerd op zijn onderhoudhistorie, kilometerstand, schadeverleden, mogelijk toekomstigonderhoud en daarnaast uitgebreid visueel geïnspecteerd. Wanneer hierdoor geconcludeerd wordt dat dit niet de juiste auto voor u is dan laten wij deze auto staan! Wanneer alles keurig voor elkaar is dan regelen wij het transport naar ons bedrijf.

Uw voordelen op een rijtje

  • Geen stress, een overzichtelijke manier van het kopen van een auto
  • Een nette en betrouwbare auto waarvan de historie bekend is
  • Kwaliteit
  • Een eerlijke prijs, ook voor uw eigen inruil
  • Transparant
  • BOVAG garantie
  • Tenaamstelling en een mogelijke BOVAG verzekering
  • Gratis pechhulp in Nederland bij aankoop

Dus bent u opzoek naar een nieuwe auto? Laat ons dit via het onderstaande formulier weten.

Kuiken & Zn

Nij Toerenburg 5
9076 MA St.Annaparochie
0518-401516
0518-401448
kuiken@adautoland.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats