Uitlijnen en BalancerenUitlijnen en Balanceren

Uitlijnen bij AD Autobedrijf Kuiken

Een goed uitgelijnde auto verbruikt minder brandstof, heeft geen trillingen en stuurt netjes rechtuit. Laat uw auto direct uitlijnen bij AD Autobedrijf Kuiken!

Lees verder

3D Uitlijnen bij AD Autobedrijf Kuiken in St. Annaparochie

3D Uitlijnen bij AD Autobedrijf Kuiken in St. Annaparochie

3D Uitlijnen is vaak alleen mogelijk bij merkdealers of banden specialisten, maar u kunt dit ook laten doen bij Autobedrijf Kuiken.

Door middel van 3D uitlijning met speciale camera's worden de wielstanden en de ophanging weer nauwkeurig afgesteld volgens de ideale voorgeschreven specificaties van de fabrikant.

Wanneer uitlijnen?

Uitlijnen is noodzakelijk na reparaties aan stuurdelen en wielophanging, dit kan bij ons dus meteen worden uitgevoerd. Een bezoek aan een dealer of specialist niet nodig!

Contact met een stoeprand, een kleine aanrijding, schade aan uw auto of een gat in de weg kunnen de wielstanden van uw auto doen veranderen. Gevolgen zijn o.a. trillen van het stuur en het trekken van de auto naar links of rechts.

Niet direct merkbaar is het hogere brandstofverbruik! Een auto met niet goed uitgelijnde wielstanden heeft meer rolweerstand en gebruikt dus meer brandstof. Bovendien gaan de banden van een auto die niet goed is uitgelijnd minder lang mee.

Zorg dus dat uw wielen goed zijn uitgelijnd! Uw voordelen zijn:

•Een beter rijcomfort
•Lager brandstofverbruik
•Minder slijtage aan uw banden
•Veilige koers vaste auto

Een 3D uitlijning is al voor 65, - euro inclusief btw bij ons mogelijk, u krijgt hierbij een uitgebreid uitlijning-rapport!

Balanceren

In tegenstelling tot uitlijning heeft balanceren alleen betrekking op de wielen. Balanceren van de wielen wordt altijd gedaan bij de montage van nieuwe banden. Soms is het echter ook nodig om de wielen te balanceren omdat uw stuur bijvoorbeeld trilt. Balanceren is zoals de naam al doet vermoeden het in balans brengen van het wiel. Voor het balanceren van uw wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste apparatuur en technici om uw wielen in balans te brengen.

Kuiken & Zn

Nij Toerenburg 5
9076 MA St.Annaparochie
0518-401516
0518-401448
kuiken@adautoland.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats